Een bedrijfshal moet het zijn

Op zoek naar een geschikte bedrijfslocatie, was het natuurlijk zaak om te bepalen wat ik wilde. Aangezien ik zelf niet in Nederland woon, maar over de grens, kan mijn bedrijfslocatie niet thuis zijn. Het is van de ene kant zonde om extra geld kwijt te zijn voor de huur, vooral omdat ik waarschijnlijk toch bij voorkeur de auto’s thuis parkeer, maar dat is even niet anders.

Voor de RDW erkenning is volgens mij niet exact vastgelegd hoe groot de bedrijfsruimte moet zijn, maar ik heb wel eens begrepen dat er minimaal ruimte moet zijn voor 4 auto’s op eigen terrein. Dat was dus de ondergrens. Aangezien ik een en ander serieus wil aanpakken, leek het me beter om wat groters te zoeken. Ik heb daarom als minimum 100 m2 bedacht, maar liever 150 m2.

Aangezien ik er niet zo heel vaak aanwezig zal zijn, lijkt het me beter om een binnenruimte te hebben. Een bedrijfshal moet het dus worden. De ruimte moet representatief zijn, dus geen oude boerenschuur of zo. Goed toegankelijk en in de buurt van waar ik woon. Geen eenvoudige opgave, aangezien ik een beetje in een uithoek woon, met een rivier die het ook niet makkelijker maakt. Qua prijs zou ik het prettig vinden om niet te veel te betalen :-).

About Michel

Siemi, aka Michel Slender, is al sinds lange tijd bezig met auto's. Ooit begonnen als zaterdagpoetser bij een lokale autodealer. Wat later is Michel als hobby wat gaan handelen met auto's. Dat ging hem goed af en hij heeft er veel plezier aan beleefd. Na een buitenlands avontuur in het verro oosten, heeft Michel het handelen in auto's weer opgepakt. Ditmaal met een echt bedrijf. Dat bedrijf van Michel, Can do it Automotive bv geheten houdt zich met nadruk bezig met import. Kijk maar op http://www.bpmberekenen.com voor meer info.

2 Responses to “Een bedrijfshal moet het zijn”