Fiat 500e (electrisch) uit de USA

Onlangs heb ik voor een zeer gewaarde klant 4 Fiats 500e uit de USA geimporteerd. Aangezien de klant zelf meer tijd had, heeft de klant zelf de aanschaf er van gedaan. Deze Fiat 500e kwam van een particuliere verkoper.

Ik ben best wel gecharmeerd geraakt van deze Fiat’s. Het zijn leuke auto’s voor erbij. Het rijd super (0-100 in 7,9s), het kost niks (in ieder geval goedkoper dan een benzine uitvoering) en ze zijn leuk uitgevoerd. Ze hebben in feite het Abarth bumper pakket, half leren bekleding, stoelverwarmng (in California) en zo. Daarom is het op het moment ook hip om ze te importeren.

Ik heb het inklaren, transport naar mij, de aanpassingen, TUV keuring, Duitse kenteken en aflevering bij de klant verzorgd. Voor een vriendenprijs, want ik vind het veel te leuk. De aanpassingen vielen best mee. Er moest een mistachterlicht gemonteerd worden, die volgens de regels werkt. Dat is tegenwoordig wat lastiger dan vroeger. Ook wilde ik er niet zo’n lelijk ouderwets mistachterlicht op zetten, dus is het een mooi LED mistachterlicht geworden.

Van deze Fiat 500e heb ik een video gemaakt, om een en ander te laten zien. Mocht iemand vragen hebben over het importeren er van, je kunt me altijd contacteren.

, , ,

About Michel

Siemi, aka Michel Slender, is al sinds lange tijd bezig met auto's. Ooit begonnen als zaterdagpoetser bij een lokale autodealer. Wat later is Michel als hobby wat gaan handelen met auto's. Dat ging hem goed af en hij heeft er veel plezier aan beleefd. Na een buitenlands avontuur in het verro oosten, heeft Michel het handelen in auto's weer opgepakt. Ditmaal met een echt bedrijf. Dat bedrijf van Michel, Can do it Automotive bv geheten houdt zich met nadruk bezig met import. Kijk maar op http://www.bpmberekenen.com voor meer info.
No comments yet.

Leave a Reply