Een bedrijfshal vinden

Ik heb dus bepaald dat ik een hal zoek van meer dan 100 m2. Dan is het zaak te gaan zoeken. Ik heb, uiteraard, op internet gezocht. De bekende sites daarvoor zijn natuurlijk Marktplaats (onder zakelijke transacties) en Funda business. Een goed alternatief is het zelf rond rijden op industrieterreinen van je voorkeur. Er tegenwoordig veel bedrijven die op zoek zijn naar wat extra inkomsten en daarvoor een deel van hun pand verhuren.

Ik heb de bedijfshal die ik gehuurd heb gevonden via Marktplaats. Ongeveer 150 m2 groot. Ik betaal daar per maand ongeveer 560 euro voor. Ex BTW. Iets om rekening mee te houden trouwens, alle aanbiedingen van bedrijfshallen zijn ex BTW. Het nadeel van mijn hal is dat die iets achteraf ligt en het buitenterrein niet echt verhard is. Het voordeel is, goedkoop :-). Ook hoef ik geen eigen stroomaansluiting te betalen. Ik betaal gewoon het verbruik aan de verhuurder.Mijn bedrijfshal

About Michel

Siemi, aka Michel Slender, is al sinds lange tijd bezig met auto's. Ooit begonnen als zaterdagpoetser bij een lokale autodealer. Wat later is Michel als hobby wat gaan handelen met auto's. Dat ging hem goed af en hij heeft er veel plezier aan beleefd. Na een buitenlands avontuur in het verro oosten, heeft Michel het handelen in auto's weer opgepakt. Ditmaal met een echt bedrijf. Dat bedrijf van Michel, Can do it Automotive bv geheten houdt zich met nadruk bezig met import. Kijk maar op http://www.bpmberekenen.com voor meer info.
No comments yet.

Leave a Reply