Schouwing door de RDW

Nadat ik was gebeld voor een afspraak voor het schouwen, kwam de RDW controleur langs. Ik had me voorbereid door een goede printer met laptop te hebben staan. Ook heb ik mijn kluis deugdelijk verankerd aan de muur en had ik een afsluitbare kast voor de handelaarskenteken. Er kon dus eigenlijk niks mis gaan.

De controleur was erg vriendelijk. Deze controleur heeft de verschillende zaken bekeken. Dat was uiteraard allemaal in orde. Vervolgens heeft de controleur uitgebreid verteld over de eisen en regels rondom de verschillende erkenningen. Ik vond dat erg prettig. Ook bood dat ruim de gelegenheid om vragen te stellen. Na de schouwing kan er dus geen misverstand meer zijn over de regels.

Net voor de schouwing kreeg ik een CD gestuurd met iets wat ik op mijn computer moet laden. Daar kom ik nog wel eens op terug…..

About Michel

Siemi, aka Michel Slender, is al sinds lange tijd bezig met auto's. Ooit begonnen als zaterdagpoetser bij een lokale autodealer. Wat later is Michel als hobby wat gaan handelen met auto's. Dat ging hem goed af en hij heeft er veel plezier aan beleefd. Na een buitenlands avontuur in het verro oosten, heeft Michel het handelen in auto's weer opgepakt. Ditmaal met een echt bedrijf. Dat bedrijf van Michel, Can do it Automotive bv geheten houdt zich met nadruk bezig met import. Kijk maar op http://www.bpmberekenen.com voor meer info.
No comments yet.

Leave a Reply